Antimicrobial susceptibilities of Listeria monocytogenes strains isolated from food and food processing environment in Poland

Dane publikacji
  
Typ publikacjiPublikacja w czasopi¶mie
Rodzaj publikacjiArtykuł
Tytuł publikacjiAntimicrobial susceptibilities of Listeria monocytogenes strains isolated from food and food processing environment in Poland
Adres internetowy
Tytuł czasopismaINTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY
Mediumpublikacja drukowana
Tom158
Zeszyt
Rok wydania2012
Od strony203
Do strony208
Numer publikacji
Język publikacjiAngielski
Język etniczny badanej kultury
Zasięgmiędzynarodowy
Rok sprawozdawczy2012

Lista autorów
  
 1. Dorota Korsak, Zakład Mikrobiologii Stosowanej [Współautor]
 2. Anna Borek, Jednostka zewnetrzna [Współautor]
 3. Sylwia Daniluk, Jednostka zewnetrzna [Współautor]
 4. Anna Grabowska, Wydział Biologii [Współautor]
 5. Krystyna Pappelbaum, Jednostka zewnetrzna [Współautor]