Lista autorów |
| |
1. Jessica Aschemann-Witzel, Jednostka zewnetrzna; MAPP Centre for Research on Customer Relations in the Food Sector, Aarhus University, Denmark [Współautor] |
2. Klaus Grunert, Jednostka zewnetrzna; MAPP Centre for Research on Customer Relations in the Food Sector, Aarhus University, Denmark [Współautor] |
3. Hans van Trijp, Jednostka zewnetrzna; Marketing and Consumer Behaviour Group, Wageningen University, The Netherlands [Współautor] |
4. Svetlana Bialkova, Jednostka zewnetrzna; Marketing and Consumer Behaviour Group, Wageningen University, The Netherlands [Współautor] |
5. Monique Raats, Jednostka zewnetrzna; Food Consumer Behaviour and Health Research Centre, School of Psychology, University of Surrey, UK [Współautor] |
6. Charo Hodgkins, Jednostka zewnetrzna; Food Consumer Behaviour and Health Research Centre, School of Psychology, University of Surrey, UK [Współautor] |
7. Grażyna W±sowicz-Kiryło, Katedra Psychologii Poznawczej [Współautor] |
8. Joerg Koenigstorfer, Jednostka zewnetrzna; Institute for Consumer & Behavioural Research, Saarland University, Germany [Współautor] |
|
|