Antimicrobial susceptibility of Salmonella strains isolated from retail meat products in Poland between 2008 and 2012

Dane publikacji
  
Typ publikacjiPublikacja w czasopi¶mie
Rodzaj publikacjiArtykuł
Tytuł publikacjiAntimicrobial susceptibility of Salmonella strains isolated from retail meat products in Poland between 2008 and 2012
Adres internetowyhttp://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713513004179
Tytuł czasopismaFOOD CONTROL
Mediumpublikacja drukowana
Tom36
Zeszyt1
Rok wydania2013
Od strony199
Do strony204
Numer publikacji
Język publikacjiAngielski
Język etniczny badanej kultury
Zasięgmiędzynarodowy
Rok sprawozdawczy2013

Lista autorów
  
 1. Łukasz M±ka, Jednostka zewnetrzna [Współautor]
 2. Elżbieta Maćkiw, Jednostka zewnetrzna [Współautor]
 3. Halina ¦cieżyńska, Jednostka zewnetrzna [Współautor]
 4. Kamila Pawłowska, Jednostka zewnetrzna [Współautor]
 5. Magdalena Popowska, Zakład Mikrobiologii Stosowanej [Współautor]