Antimicrobial susceptibility of Salmonella strains isolated from retail meat products in Poland between 2008 and 2012
Dane publikacji
Typ publikacji
Publikacja w czasopi¶mie
Rodzaj publikacji
Artykuł
Tytuł publikacji
Antimicrobial susceptibility of Salmonella strains isolated from retail meat products in Poland between 2008 and 2012
Adres internetowy
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713513004179
Tytuł czasopisma
FOOD CONTROL
Medium
publikacja drukowana
Tom
36
Zeszyt
1
Rok wydania
2013
Od strony
199
Do strony
204
Numer publikacji
Język publikacji
Angielski
Język etniczny badanej kultury
Zasięg
międzynarodowy
Rok sprawozdawczy
2013
Lista autorów
1.
Łukasz M±ka,
Jednostka zewnetrzna
[
Współautor
]
2.
Elżbieta Maćkiw,
Jednostka zewnetrzna
[
Współautor
]
3.
Halina ¦cieżyńska,
Jednostka zewnetrzna
[
Współautor
]
4.
Kamila Pawłowska,
Jednostka zewnetrzna
[
Współautor
]
5.
Magdalena Popowska
,
Zakład Mikrobiologii Stosowanej
[
Współautor
]