Trace metals and flavonoids in different types of tea

Dane publikacji
  
Typ publikacjiPublikacja w czasopi¶mie
Rodzaj publikacjiArtykuł
Tytuł publikacjiTrace metals and flavonoids in different types of tea
Adres internetowyhttp://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10068-013-0165-y
Tytuł czasopismaFOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
Mediumpublikacja drukowana
Tom22
Zeszyt4
Rok wydania2013
Od strony925
Do strony930
Numer publikacji
Język publikacjiAngielski
Język etniczny badanej kultury
Zasięgmiędzynarodowy
Rok sprawozdawczy2013

Lista autorów
  
 1. Anna Pękal, ¦rodowiskowe Laboratorium Ciężkich Jonów w UW [Współautor]
 2. Magdalena Biesaga, Pracownia Analizy Przepływowej i Chromatografii [Współautor]
 3. Krystyna Pyrzyńska, Pracownia Analizy Przepływowej i Chromatografii [Współautor]