Characterisation of honeys according to their content of phenolic compounds using high performance liquid chromatography/tandem mass spectrometry

Dane publikacji
  
Typ publikacjiPublikacja w czasopi¶mie
Rodzaj publikacjiArtykuł
Tytuł publikacjiCharacterisation of honeys according to their content of phenolic compounds using high performance liquid chromatography/tandem mass spectrometry
Adres internetowyhttp://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814613011527
Tytuł czasopismaFOOD CHEMISTRY
Mediumpublikacja drukowana
Tom145
Zeszyt
Rok wydania2013
Od strony404
Do strony408
Numer publikacji
Język publikacjiAngielski
Język etniczny badanej kultury
Zasięgmiędzynarodowy
Rok sprawozdawczy2013

Lista autorów
  
 1. Iwona Sergiel, Jednostka zewnetrzna [Współautor]
 2. Pawel Pohl, Jednostka zewnetrzna [Współautor]
 3. Magdalena Biesaga, Pracownia Analizy Przepływowej i Chromatografii [Współautor]